Úvod » Volejbal - o akcích

3. kolo Krajského přeboru žaček

publikováno 08.12.2015

Po třech týdnech opět ve stejných tělocvičnách ve Frýdku-Místku.

Toto kolo jsme vyhlíželi velmi napjatě, protože nás čekala úplně jiná výzva než na předchozích dvou turnajích. V prvních dvou kolech jsme hráli proti silnějším soupeřům ve skupině D, pokaždé bez jediného vítězství. V minulém kole jsme hráli výrazně oslabeni, ale přístup ke hře byl velmi nadějný.

Takže v neděli 6. prosince nás čekala poprvé konfrontace se soupeři ze skupiny E. My téměř v nejsilnější sestavě, vypadalo to na vzestup formy, soupeři teoreticky slabší. Čili určitě vítězné ambice. Ale jak se říká, "je to sport" a "míč je kulatý". A samo se to nevyhraje.

Čili ta momentálně silnější část naší sestavy byla téměř kompletní, ale přesto nějaké absence byly, turnaje se zúčastnila osmička hráček: Radka GotthardováSára IliadisováMíša KlimešováTerka NovotnáKika ŠaffováVivi ŠívrováBára Šťastná a Sysa Tománková. Já jsem ze zdravotních důvodů nemohl být na turnaji přítomen, takže jen výsledky a pár informací účastníků.

Holky roli favoritek zvládly parádně, všechny tři zápasy vyhrály. Z pozice nahrávačky hru řídila Terka, smečařky Bára a Míša odehrály velmi dobrý turnaj. Na účku důležité míče uhrála trochu indisponovaná Sysa, v průběhu setu ji vždy vystřídala Radka a nezklamala. Zlepšily se střeďačky Sára s Kikou, jen to chce zlepšit odstupování od sítě, aby mohly více útočit. Speciální pochvalu zaslouží Vivi, která opět bouřlivě fandila, na hřiště se však nedostala. Nicméně, v posledních dvou měsících šla na trénincích do sebe a je to znát. V následujících turnajích ji na hřišti ještě budeme hodně potřebovat.

Prvním soupeřem byl SKP Bruntál. Začátek prvního setu prý hodně nervózní a zmatečný, potom parádní hra. Druhý set od začátku do konce pod kontrolou. Výsledek 2:0 (25:15, 25:17).

Druhý zápas fakticky rozhodoval o úspěchu či neúspěchu na turnaji. Nejsilnější soupeř TJ Ostrava C. Holky zahrály výborně, výsledek podobný - 2:0 (25:16, 25:19). 

Na závěr domácí, TJ Sokol Frýdek-Místek D. V prvním setu totálně odešla přihrávka, takže soupeřky vyhrály servisem. Ve druhém setu nervózní boj až do konce, třetí set v klidu. 2:1 (12:25, 25:22, 15:5).

Tabulka turnaje je zde. Takže vítězství v turnaji a návrat do skupiny D. Stále držíme průběžné 19. místo, čili osm soupeřů je za námi.

Další kolo musíme stihnout ještě v tomto kalendářním roce, takže hned za dva týdny, v neděli 20. prosince. Bohužel opět pojedeme směr Beskydy, neboť našimi soupeři budou VK Beskydy Frýdlant nad Ostravicí B, TJ Nový Jičín C a TJ Sokol Frýdek-Místek C.

T.N.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Tyto stránky sleduji kvůli dění:

  v orientačním běhu
190 (55,7%)

  ve volejbalu
121 (35,5%)

  v orientačním běhu i volejbalu
30 (8,8%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz