Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Volejbal - o akcích

4. kolo Krajského přeboru žaček

publikováno 23.12.2015

Mezi dvěma po sobě následujícími turnaji uplynuly pouze dva týdny, ještě před Vánoci jsme stihli 4. kolo. A hodnocení je takové rozpačité. Po vyhraném turnaji v předchozím kole jsme opět hráli ve skupině D. Jenže náš další pokus o udržení v této skupině znovu skončil vlastně ještě dříve než začal.

Ale pěkně popořádku. Momentálně máme poměrně širokou soupisku (a stále se rozšiřuje), nicméně jsou na ní i děvčata, se kterými nemůžeme příliš počítat. S některými ještě, s některými už. Takže v současnosti se dá stavět na deseti děvčatech. Jejich dispozice a momentální výkonnost je na různých úrovních, ale jsou to holky, které se vesměs snaží a s různými variantami sestavy se dá docela pracovat. Jenže nejdříve nám vypadla Denča Moková, která je již delší čas nemocná. V úterý se ukázalo, že nemůžeme počítat s Terkou Novotnou. (Komunikace s její školou je docela komplikovaná.) V sobotu nám vypadla kvůli zranění Kika Šaffová. A přímo v neděli Mája Tomaštíková - zaspala.

Turnaje ve Frýdlantu nad Ostravicí se tak zúčastnilo 7 holek. Sysa Tománková, Bára Šťastná, Míša Klimešová, Radka Gotthardová, Vivi Šívrová, Sára Iliadisová a Terka Petreková. Pouze u prvních dvou nebyla žádná komplikace. Druhé dvě musely hrát na jiných postech než obvykle. Třetí dvojici tvoří holky, které jsou momentálně zdravotně dost rozhozené a šest setů pro ně byl problém. A sedmá je šesťačka, která byla zatím na čtyřech trénincích a tři dny před turnajem byla narychlo zapsána na soupisku.

Výchozí situace tedy naprosto šílená. A výsledky podle toho vypadaly. Ale "účastnicím zájezdu" prakticky nelze nic vytknout. Předem ztracenou bitvu odehrály naplno, do posledního zápasu byla alespoň teoretická šance na záchranu, snažily se, bojovaly ..., ale tentokrát to opravdu bylo nad naše možnosti.

První zápas jsme hráli s týmem VK Beskydy Frýdlant nad Ostravicí B. Podle tabulkového postavení to měl být nejtěžší soupeř, ale taky měl své problémy. Nakonec se ukázalo, že tenhle souboj byl nejhratelnější. 0:2 (20:25, 11:25).

Druhým soupeřem byl TJ Sokol Frýdek-Místek C. Ten den nejsilnější tým, vítěz turnaje. Výsledek 0:2 (16:25, 12:25). 

Končili jsme zápasem s celkem TJ Nový Jičín C. I v tomto zápase to vždy do určitého momentu vypadalo nadějně, ale nakonec se rozdíl v kvalitě bohužel projevil. 0:2 (12:25, 16:25).

Tabulka naší skupiny je zde. Naše výsledky vypadají strašidelně,  ale s takto poslepovanou sestavou bylo téměř zákonité, že v každém setu přišlo zhruba pět opravdu hloupých a nesmyslných ztrát míče. A potom je rozdíl, jestli se jde do koncovky za stavu 11:20 nebo 16:15 ;-)

No nic. Další kolo se hraje v neděli 17. ledna a našimi soupeři budou ve skupině E týmy TJ Ostrava C, KV Tatra Kopřivnice a TJ Sokol Frýdek-Místek D. Určitě chceme uspět a vrátit se do skupiny D. A zatím je šance, že by se mohlo hrát u nás.

T.N.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Tyto stránky sleduji kvůli dění:

  v orientačním běhu
190 (55,7%)

  ve volejbalu
121 (35,5%)

  v orientačním běhu i volejbalu
30 (8,8%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery