Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Orientační běh - o akcích

Velikonoční soustředění

publikováno 04.04.2016

Velikonoční prodloužený víkend tradičně využívají kluby a oblastní centra pro mapová soustředění. My jsme se opět zúčastnili (a opět zkráceně do soboty) soustředění Hanáckého TSM, SCM a SCD. Tentokrát poprvé ve čtyřech.

Program, účastníci, místo soustředění jsou zde, tak jen krátce pár poznámek. Pro nás bylo cílem (možná více než pro jiné, protože nejezdíme na různé zimní ligy), dostat se po dlouhé zimě co nejvíce "do mapy" a obnovit si rychle správné návyky. 

Hned první trénink ve čtvrtek odpoledne byl poměrně vydatný, kombotech obsahoval linii, okruh bez cest a seběh na vrstevnicovce. Za hodně chladného počasí to bylo fakt výživné, takže odpadl plánovaný nočák a místo něj bylo protahování.

Na okruhy v pátek dopoledne byla komplikovaná už doprava, ale zvládla se, nakonec se zvládl i roznos :-) Někteří okruhy švihali dost rychle, někteří se fyzicky i mapově trápili. Já jsem se seznámil s aplikací na vyčítání čipů do tabletu. Cestou z tréninku parádní prohlídka přehrady Les Království.

Odpoledne odbočovák, já jsem si odstínoval Kláru, pro oba to bylo docela přínosné. Večer opět protahování. V pátek bylo pořád ještě dost chladno, malá sprinterská sekce strávila den na sněhu :-)

V sobotu dopoledne už za krásného počasí byly nejdříve kratičké (a podle ohlasů zábavné) dvoukontrolové starty do závodu. Po nich middlový seběh, ve kterém jsem si trochu odstínoval Terku, ale když jsme se v závěru dostali do hodně kamenité pasáže v prudkém svahu, už to nešlo. 

My jsme po obědě odjeli, ostatní absolvovali ještě dva kvalitní tréninky. Obrázek o soustředění mohou doplnit Šolovy fotky.

Tomis

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Tyto stránky sleduji kvůli dění:

  v orientačním běhu
190 (55,7%)

  ve volejbalu
121 (35,5%)

  v orientačním běhu i volejbalu
30 (8,8%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz