Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Orientační běh - o akcích

LOB - M ČR ve sprintu 2017

publikováno 23.02.2017

Tak jsme se někteří nechali zlákat LOBy. :-)

Já jsem tedy na sezónu zaregistroval děti s tím, že je v půlce února k Jablonci zavezu, ale sám závodit nebudu. Ale po našich závodech mě to taky nějak začalo táhnout a zaregistroval jsem se taky. Nějak podobně to asi měli Moskvovi, kteří se sice nezaregistrovali, ale na závody se přihlásili a i jeden mapník si koupili. A já jsem nakonec koupil do rodiny dokonce druhý mapník. ;-)

No, závodilo nás v Dolním Maxově pět - Agátka, Erki, Terka, Roman a já. A byly to pěkné, velké závody. V sobotu závodilo přes 400 lidí, pohárové či mistrovské závody to byly i pro Němce a Poláky. Na hraně nebo dokonce za hranou se tak ocitly možnosti ubytování, parkování a převlékání. Ale jinak je ta atmosféra samozřejmě lepší, když se člověk nemusí bát sám v lese. 

Sobota dopoledne - sprint

Závod Mistrovství republiky, po oteplení a dešti hrozně měkký sníh, bořily se hole, těžším závodníkům i lyže. Nám se vesměs spíše nedařilo, třeba já jsem do toho po pětadvaceti letech vlítnul (na moje poměry vlítnul) přemotivovaně a v chybách jsem tam nechal dost. Výsledky zde.  

Sobota odpoledne - middle

Závod ČP, sníh stále měkký, ale částečně jsme si asi zvykli, částečně jsme si ho asi dopoledne udusali, parádní tratě, opět hromadně se nám to líbilo a dařilo se nám. Agátka vyhrála. Výsledky zde.

Neděle - long

Závod ČP, fakt silný zážitek. Po nočním mrazu se na sněhu vytvořila ledová krusta, pádů nepočítaně, došlo i na zlomené mapníky, hole, lyže. K tomu poměrně náročné tratě, celkem dost diskvalifikovaných závodníků. V jednom hovoru jsme se shodli, že padesátka uteče lépe a člověk po ní není tak zlomený. My jsme všichni dojeli, kromě Terky, která ze zdravotních důvodů vůbec nenastoupila na start. Výsledky zde.

Tož je to velmi zajímavý způsob zábavy, ty LOBy.

Tomis

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Tyto stránky sleduji kvůli dění:

  v orientačním běhu
190 (55,7%)

  ve volejbalu
121 (35,5%)

  v orientačním běhu i volejbalu
30 (8,8%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz