Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Volejbal - o akcích

O zlaté trenýrky tentokrát v Polsku

publikováno 07.04.2017

Ve čtvrtek 6. dubna jsme uspořádali už 19. ročník turnaje "O zlaté trenýrky". Letos byl turnaj úvodní aktivitou česko-polského projektu "Sport pro všechny" a v rámci tohoto projektu bylo naplánováno, že turnaj společně s našimi partnery GCSiR Paczków zorganizujeme ve sportovní hale v Paczkově.

Většina účastníků to tak měla výrazně dál než obvykle, ale ti kteří se chtěli zúčastnit, zachovali našemu turnaji přízeň. Odměnou jim bylo více hraní na dvou hřištích ve velké hale, občerstvení a pro nejlepší týmy poháry a medaile. Hlavní trofejí jsou však samozřejmě stále zlaté trenýrky.

Hrálo šest družstev. Nejdříve se odehrály zápasy ve dvou tříčlenných skupinách a turnaj vyvrcholil zápasy play-off. Mezi týmy nebyly velké výkonnostní rozdíly, takže sety byly většinou hodně vyrovnané a nabité emocemi. Toto platilo zejména pro zápasy v semifinále a o konečné umístění. Dokonce to vypadalo i na překvapení v podobě českého finále. 

A jak náš tým? Podíváme-li se do historie, tak naše družstvo obvykle během sezóny netrénuje, kluci se na poslední chvíli nějak poskládají dohromady a nejvíc se toho naučí přímo na turnaji. Tentokrát to bylo jinak, hoši měli solidní základ, dokonce poprvé hráli na jednoho nahrávače a jejich hra šla v průběhu turnaje nahoru tím, jak se odnaučovali zbytečné zlozvyky a zlepšovali komunikaci. Poslední zápas (kterým vybojovali 5. místo) už byl hodně dobrý a určitě má smysl, vzít je na krajské kolo. Školu reprezentovala sestava Dominik BastlDenis HůževkaLukáš KrmelaErik NovotnýMatěj SekaninaPetr Sekanina a Antonín Vesecký.

Kompletní výsledky turnaje  jsou uloženy "do historie" - zde.

Konečné pořadí:

1. Gimnazjum nr 1 Głuchołazy
2. ZŠ a MŠ Osoblaha
3. Publiczne Gimnazjum Paczków
4. ZŠ Vrbno pod Pradědem
5. ZŠ Zlaté Hory
6. ZŠ Rýmařov

T.N.

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Tyto stránky sleduji kvůli dění:

  v orientačním běhu
190 (55,7%)

  ve volejbalu
121 (35,5%)

  v orientačním běhu i volejbalu
30 (8,8%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz